Divertisment SPORT

VIDEO Tehnica trădează! Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, live, în chiloți

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, se afla în transmisiune directă de pe o canapea, de acasă, cel mai probabil, când, la un moment dat ceva se întâmplă iar telefonul ori tableta pe care o folosea pentru direct pare să cadă iar ministrul este văzut în chiloți

În vremuri de pandemie, când cea mai mare parte din timp, o petrecem acasă, ținuta lejeră este cea mai la îndemână. Fie că vorbim de pijamale ori de lenjerie intimă purtată cu un tricou ori cu o cămașă largă, toate aceste ținute ne fac să ne simțim confortabil acasă. 
Numai că atunci când ești ministru al Sportului și apari, live, la televizor vorbind despre subiectele zilei iar tehnica te trădează și arată tuturor că ți-ai asortat cămașa neagră, elegantă, cu o pereche de chiloți de aceeași culoare, momentul devine memorabil. 


O astfel de scenă s-a produs live pe postul PRO X. Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, se afla în transmisiune directă de pe o canapea, de acasă, cel mai probabil, când, la un moment dat ceva se întâmplă iar telefonul ori tableta pe care o folosea pentru direct  pare să cadă iar  ministrul este văzut în toată splendoarea, în chiloți.  Dacă ministrul nu a părut să aibă vreo problemă, pentru că probabil nu și-a dat seama că ținuta lejeră i-a fost dezvăluită de tehnica ce l-a trădat, moderatorul emisiunii de la Pro X, Mihai Mironică, a avut o reacție de-a dreptul genială. 


Când l-a văzut pe ministrul Sportului, comentatorul PRO TV a avut o reactie de uimire totală timp de câteva secunde, rămânând pur și simplu cu gura căscată. 


După acest moment, cei doi și-au continuat dialogul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.  Iată totul mai jos:

Ulterior acestui moment, ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a reacționat pe facebook spunând că era în pantaloni scurți, acasă, adăugând, totodată, că nu este deranjat de faptul că a devenit ”viral”. 


 ”Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”, a scris pe contul său de facebook, ministrul Stroe.

ministrul in chiloti