Actualitate

(VIDEO) Vrâncean derutat de sistemul „drive-thru” din Buzău. Buzoienii l-au privit șocați

Ieri, aproape de miezul nopții, un vrâncean grăbit a ales să depășească o coloană de mașini, să ignore barierele din fața Mc Donald’s și pe toți buzoienii care așteptau să își cumpere produse fast-food, forțând intrarea. Practic, omul a ”sărit” cu mașina peste rând, spre stupefacția celor din jur.

Coloana de mașini era formată din cauza orei târzii, la care angajații fast-food-ului trebuie să facă închiderea fiscală. Conform procedurii, sunt coborâte barierele, iar cei care vor să comande sunt nevoiți să aștepte câteva zeci de minute. Regula nu este valabilă și pentru vrânceanul care a ales să intre în parcarea drive-thru, neținând cont de cei care așteptau. Practic, în loc să urmeze marcajele care indică sensul de mers în parcare, acesta a intrat cu mașina invers, bulversându-i și amuzându-i totodată pe cei care așteptau.

Șoferul a avut nevoie de ajutor din partea angajaților restaurantului pentru a ieși din parcare, astfel încât ceilalți clienți să poată folosi sistemul drive-thru.

Mai trebuie notat că vrânceanul era însoțit de încă un grup de prieteni, aflați într-o altă mașină, care, până să primească indicațiile angajaților, aveau intenția clară de a urma același traseu.