Actualitate

Atenție, se lucrează! Asfaltări în două zone din municipiu

Cât de curând, șoferii din municipiul Buzău vor scăpa de hopurile întâlnite pe carosabil în locurile în care au fost săpate șanțuri pentru canalizațiile subterane. În zilele următoare, se va interveni pentru asfaltarea șanțurilor din carosabil, gropi care i-au determinat pe șoferi să circule cu viteză redusă în ultimul timp pentru a nu-și distruge mașinile.

Primăria Buzău anunță că începând de astăzi, 24 aprilie, și până în data de 12 mai se va lucra în municipiu pentru asfaltare în două zone: strada Alexandru Marghiloman și în rondul din centrul orașului, la Arhiepiscopie.

“Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier și pietonal executarea lucrărilor de asfaltare a traversărilor executate pentru realizarea canalizațiilor subterane pe strada Alexandru Marghiloman și în zona sensului giratoriu de la Episcopie. Se vor realiza lucrări de asfaltare a străzii Alexandru Marghiloman în zonele adiacente intersecțiilor cu străzile Bucegi, Gârlași, Sporturilor și Leului, precum și a străzii Obor – în zona sensului giratoriu, în perioada 24.04.2023 – 12.05.2023.”

Vestea bună este că se va lucra pe timpul nopții, astfel încât traficul să fie cât mai puțin afectat.

“Lucrările se vor desfășura în intervalul orar 19:00 – 06:00, circulația autovehiculelor desfășurându-se conform semnalizărilor rutiere temporare, specifice executării acestor lucrări. Programul poate suferi modificări, în funcțiile de condițiile meteo.”