Actualitate

(VIDEO&FOTO) Se întâmplă acum: ministrul Apărării, Vasile Dîncu, prezent la Baza Aeriană Boboc

Moment important pentru personalul Bazei Aeriene de la Boboc.  Ministrul Apărării, Vasile Dâncu, este prezent la Boboc pentru a decora drapelul de luptă al unității. Ministrul a ajuns aproape de ora 10:00 în fața personalului unității și autorităților buzoiene prezente la ceremonia de decorare.

” Prin Decret prezidențial, instituției militare a Forțelor Aeriene din județul Buzău i-a fost conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, cu prilejul împlinirii a 110 ani de la înființarea primei școli militare de pilotaj, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice, precum şi pentru contribuția adusă la promovarea imaginii Armatei României” se menționează într-un comunicat de presă al MApN.

La ceremonia de decorare a unității sunt prezente, pe lângă oficialii Armatei, autoritățile locale și județene.

După ceremonia de decorare, va fi organizată o expoziție statică dar, totodată, va fi spectacol și pe cer. Aparate de zbor, precum MIG-uri sau elicoptere IAR, vor survola zona.