Actualitate

Viitorii studenți, așteptați la Târgul Educațional. Una dintre cele mai importante universități din țară își prezintă oferta

Profesori, actuali sau foști studenți ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați, cu extindere și la Buzău, vor fi prezenți marți, 7 martie, în municipiu pentru a sta de vorbă cu liceenii aflațiu în anii terminali și pentru a le prezenta oferta cu care instituția de învățământ superior vine anul acesta. Câteva ore bune, de la 10:00 la 16:00,  tinerii care se pregătesc să dea la facultate pot afla detalii despre specializări, locuri și oportunitățile pe care le au în timpul facultății, dar și după.

“Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va organiza marți, 7 martie 2023 Târgul Educațional „Student #UDJG”, o amplă campanie de promovare a ofertei educaționale la nivelul județului Buzău. Zeci de profesori, studenți sau absolvenți din 13 facultăți de la UDJG vor merge la sediul EuroCampus, de pe strada Hangarului nr. 8, pentru a sta de vorbă cu liceenii și profesorii din județul Buzău și a le prezenta oferta educațională pentru viitoarea Admitere”, anunță reprezentanții UGAL.

La Târgul Educațional, reprezentanții Universității “Dunărea de Jos” vor veni nu doar cu oferta educațională, ci cu o serie de experimente și demonstrații, dar și cu multe concursuri cu premii atractive.

“Vor fi experimente inedite, degustări de produse alimentare, momente artistice, filme, povești de succes ale absolvenților, seminarii și prezentări interactive, demonstrații de lucru cu imprimante 3D, iar liceenii vor avea posibilitatea, în intervalul orar 10.00-16.00, să stea de vorbă cu cadrele didactice dar și cu studenții facultăților. Nu vor lipsi concursurile și tombola cu premii, organizate din oră în oră.”

La Buzău, Universitatea “Dunărea de Jos” este prezentă cu trei specializări, respectiv Educație fizică și sportivă (50 de locuri la taxă), Drept (60 de locuri la taxă) și Agricultură (50 de locuri la taxă).