Divertisment

Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară

Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară. Ea și soțul ei, Adi Rus, vor deveni părinți din nou. Artista a dat vestea cea mare în timpul concertului de la Sala Palatului. O zi mai târziu, duminică, a dezvăluit și sexul bebelușului, după ce fiul ei, Iair, a dat-o de gol.

Vlăduța a anunțat că va deveni a doua oară mamă, iar fanii s-au entuziasmat și s-au emoționat pe loc, dar seria de surprize nu s-a încheiat. Artista a lansat o piesă compusă special pentru cel de-al doilea copil care va veni pe lume.

Artista abia acum a dezvăluit cea de-a doua sarcină. Și-a dorit ca fanii ei să afle chiar în timpul concertului, vestea fiind primită, desigur, în ropote de aplauze.

Chiar fiul ei, Iair, care va împlini doi ani la începutul lunii august, a dat vestea cea mare. „Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi: Ce are mami în burtică? Fetiță sau băiat”, a întrebat artista, pe scenă, iar Iair i-a răspuns: „Băiat”.

Să știți că, atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el «băiat, băiat», fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?”, a mai spus artista.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

Prezentator Focus Fm & Focus TV
Jurnalist
Artist

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Felicitari, Vladuta! Este o veste minunata ca veti deveni iarasi parinti. Sunteti o familie frumoasa si implinita si acum veti avea inca un motiv de bucurie si fericire alaturi de micutul Iair. Felicitari si pentru piesa dedicata celui de-al doilea copil, sunteti o mama minunata care stie sa isi imparta dragostea si cu fanii sai. Toate cele bune pentru cea de-a doua sarcina, sa fie o perioada plina de sanatate si fericire! Abia asteptam sa aflam si noi mai multe detalii despre baietelul care va veni pe lume. Sa aveti o familie frumoasa si fericita mereu!