Divertisment

Vlăduța Lupău se întoarce azi acasă cu diagnosticul de la medicul din Paris

Astăzi, Vlăduța Lupău se întoarce acasă de la Paris, unde a vizitat un doctor renumit pentru un diagnostic clar al unei probleme de sănătate cu care se confruntă de multă vreme. Tusea cu care se confruntă de mai bine de 7 ani a revenit. Fiindcă diagnosticul medicilor din România nu a mulțumit-o nici acum și nici de-a lungul timpului, cântăreața a decis să meargă la Paris, la medicul care i-a mai oferit și în trecut un tratament în această situație și a ajutat-o destul de mult.

Fără a se sfii, Vlăduța Lupău a dezvăluit celor care o urmăresc în mediul online după vizita la medicul din Paris că suferă de hernie hiatală. Din nefericire, singura șansă de a scăpa definitiv de această tuse este operația, însă medicii din România refuză să intervină, având o serie de argumente solide.

Mi s-a confirmat hernia hiatală și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă operez, pentru că nu aș putea trăi așa.’, a mai spus artista, în mediul online.

Prin urmare, oricât de mult încearcă artista să-i convingă că nu poate să cânte așa, cadrul medical de la Paris i-a oferit mai multe tratamente, în speranța că o să scape de acest disconfort.