Divertisment

Mihai Mărgineanu “parchează” avionul personal la concerte

Cel pe care îl ascultăm zilele acestea la radio Focus Fm cu melodia Cade copacul este Mihai Mărgineanu. Piesa sa este votată în TOP 10 și ocupă poziția cincea.

Față de alți artiști, Mihai are ceva special. Stilul muzical. Și are și avion cu care merge la concerte. Din una dintre cele mai mari frici a transformat totul în una dintre cele mai mari pasiuni. Din dorința de a scăpa de frica de zbor, Mihai Mărgineanu s-a făcut pilot și și-a cumpărat și avion. Prin urmare, artistul merge la concerte cu avionul personal pe care îl pilotează chiar el. Spune că nu este un lux, ci un confort pe care și-l permite.

A avea un avion cred unii că este un lux. Nu este un lux, este mai ieftin decât o maşină cu un far mai ciudat, se întreţine mai ieftin decât o maşină nu neapărat scumpă şi îţi dă satisfacţiile pe care nu ţi le dă nicio maşină sau nicio şampanie desfăcută într-un club de fiţe“.

Totul a început la o școală de zbor privată, unde prețul a fost măricel, 8.000 de euro. După ce şi-a luat licenţă de pilot, şi-a cumpărat un avion cu patru locuri pentru a ajunge mai rapid la concerte. 

În prezent, jonglează cu 3 profesii. Este cântăreț, actor și pilot de avion.