Actualitate

Vreme severă, imagini apocaliptice! Nori înfiorători, surprinși deasupra comunei Mărăcineni (video)

Imagini apocaliptice surprinse în această seară într-o comună din Buzău. Norii cenușii, înfiorători, au acoperit cerul comunei Mărăcineni timp de minute bune.

Imaginile care dădeau fiori reci oricărui privitor dar în același timp extrem de spectaculoase au fost surprinse în fotografii care au fost imediat postate pe internet.

Fenomenul rar i-a atras și pe pasionații de fotografie care au postat pe rețele de socializare instantanee de-a dreptul impresionante.

Unul dintre buzoienii care a urmărit norul cenușiu a fost și Cosmin Crăciun care a postat pe pagina de Facebook imagini unice, însoțite de un mesaj pe măsură.

” Ceva ce rar prinzi. Buzău, comuna Maracineni.15.06.2021 ora 20.30”, a scris pe Facebook Cosmin Crăciun.

Buzăul este sun avertizare cond portocaliu până miercurila ora 23.00. În acest interval sunt anunțate ploi abundente și vânt puternic.

Conform meteorologilor, mai exact, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, va ploua abundent, se vor semnala descărcări electrice și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 25…35 l/mp și pe spații mici 50…60 l/mp, iar prin acumulare se vor depăși 70…90 l/mp.                                                                       

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h şi vor fi vijelii.