Actualitate

Yellow Summer Cup, aproape de start! Câte echipe intră în competiție

Sursa foto Federația Română de Baschet

După succesul din toamnă, repurtat cu Yellow Winter Cup, TNL Buzău revine cu o nouă ediție a competiției de baschet ce se adresează liceenilor, de data aceasta de vară.

16 echipe s-au înscris în concurs. Vor lupta pentru trofeu elevi de liceu, de la clasa a IX-a până la clasa a XII-a. Va fi o competiție mixtă, fete și băieți, pe sistemul 3 la 3, iar fiecare echipă are în componență 3 jucători și o rezervă.

Startul se va da pe 1 iunie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor din Buzău.

”Nerăbdător să ne vedem joi, 1 iunie 2023, la cea de-a doua ediție a Cupei PNL Buzău la baschet: #YellowSummerCup. Pentru toți copiii, mici și mari, îndrăgostiți de mișcare, sărbătorim Ziua Internațională a Copilului într-un mod sănătos și distractiv: prin competiție, sport și voie bună! După succesul primei ediții, tinerii liberali din Buzău organizează un nou eveniment dedicat tuturor celor care profită de zilele libere pentru a petrece timp de calitate făcând sport în echipă. Hai în echipa noastră să exersăm împreună aruncările la coș, joi, 1 iunie 2023, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” Buzău, începând cu ora 11.00. Ne vedem acolo!”, este mesajul adresat tinerilor de președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

Liberalii pun la bătaie mai multe premii. În afara celor ce vor fi acordate primelor 3 echipe clasate la fiecare categorie, organizatorii promit premii pentru toți participanții, în urma unei tombole.