Actualitate

Zi mare pentru microbiștii buzoieni! Vine echipa lui Becali pe stadionul din Crâng. Jandarmii anunță că sunt pe poziții

Zi importantă pentru microbiștii și pentru fotbalul buzoian. Echipa din Crâng întâlnește de la ora 19.30, într-un meci de pregătire FCSB, echipă patronată de Gigi Becali.

Deși inițial s-a anunțat că va fi un meci fără spectatori,   reprezentanții clubului buzoian s-au răzgândit joi seară și au anunțat că partida va avea loc cu public, fiind așteptați în tribune până la 5000 de oameni.

Cum se preconizează că va fi o mare aglomerație, autoritățile anunță măsuri speciale.  Zeci de jandarmi  din Buzău, dar și din Prahova, dfar și polițiști locali,  vor fi angrenați în misiunile de menținere a ordinii publice, dar și a  siguranței spectatorilor.

”Peste 75 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, sprijiniți de colegii din cadrul IPJ Buzău și Poliția Locală Buzău, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre ASFC Buzau – SA FC FCSB SA. Partida se dispută vineri, 09 iulie a.c., începând cu ora 19.30, pe stadionul Gloria din municipiul Buzău, iar accesul se face pe bază de bilet. Măsurile de ordine în incinta stadionului vor fi asigurate de către organizator printr- o firmă de pază specializată.”, anunță IJJ Buzău.

În conformitate cu măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2,  în incinta arenei sportive vor avea acces doar 5000 de spectatori. Pentru accesul în arenă, conform măsurilor stabilite de organizator, spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 sau să prezinte un rezultat negativ la un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau să prezinte un rezultat negativ la un test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore sau să facă dovada că se află între a 15 a și a 90 a zi de la momentul infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru buna desfășurare a competiției sportive, jandarmii recomandă respectarea măsurilor de protecție sanitară, păstrarea măștii de protecție și respectarea distanței regulamentare.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Buzău recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea, solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă. Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Atenție !

– Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;

– Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.