Actualitate

STRIGĂTUL DE DISPERARE AL UNEI MAME CARE NU MAI ȘTIE NIMIC DE FIICA EI DE O SĂPTĂMÂNĂ: ”Diana, vino acasă! Dă-mi măcar un semn să știu că ești bine”

 O mamă disperată își caută fata. De o săptămână de când nu mai știe nimic de ea, femeia de 44 de ani nu mai poate pune geană pe geană, nu poate mânca, gândindu-se ce s-a întâmplat cu fiica ei de 17 ani, care a fugit vinerea trecută de la casa concubinului ei iar de atunci nimeni nu a mai putut lua legătura cu ea.

Grațiela Radu este din Căldărăști. Este mama Marianei Diana Radu, tânăra de 17 ani, care vinerea trecută a fugit de la casa concubinului ei cu care are doi copii mici, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Femeia a relatat pentru șansanews.ro ce s-a întâmplat în ultima zi în care fiica ei a fost alături de familie.  

”Vineri după amiază, în jurul orei 15.30, i-a spus concubinului ei cu care locuia alături de copilași și de socri că merge la o mătușă de-a ei pentru a-i înapoia niște haine. Ea însă s-a urcat într-un autobuz și a plecat spre București. De atunci, nu mai știm nimic de ea. Nu mai putem lua legătura cu ea. A fost văzută coborând în Gara de Est din București, apoi a fost văzută când a intrat într-un magazin din zona Pieței Romane de unde și-a cumpărat biscuiți. Nu știu dacă e cu cineva, m-aș bucura să fie cu cineva, în siguranță și nu să cutreiere pe străzi”.

Printre lacrimi, femeia spune că  de când nu mai nici o veste de la fiica ei nu mai are liniște. Ea vrea să știe doar dacă tânăra este bine, în siguranță.

”Nu mai pot dormi, nu mănânc, de o săptămână beau doar apă. Noaptea când mi-e frig mă gândesc dacă ea are o pătură pe care să o pună pe ea. Vreau doar să știu dacă e bine. Vreau să știe că o iubesc și că vreau să vină acasă sau măcar să ne spună că e bine”, spune mama Dianei.

Grațiela Radu povestește că fiica sa de 17 ani și jumătate are doi copilași, de un an și 7 luni și altul de 5 luni.  Copiii sunt la tatăl lor și sunt bine îngrijiți.  Femeia spune că fiica sa ar putea suferi de depresie postpartum și asta să o fi determinat-o să plece de acasă.

”Ea a fost și este introvertită, închisă, niciodată nu mi-a spus că ar avea probleme, însă le spunea vecinelor. Eu de la ele am aflat unele lucruri, după ce a plecat, nu voia să aflu eu problemele pe care le are ca să nu mă supere. Am înțeles că uneori a mai avut probleme și cu concubinul, el acum e recalcitrant, dar copiii sunt bine îngrijiți, nu am ce-i reproșa. Nu vreau altceva decât ca fata mea să vină acasă, sau dacă nu vine, măcar să-mi spună că e bine. Vreau să știe că o iubesc și că o voi ajuta indiferent ce decizie va lua”.

Buzoianca spune că a auzit și varianta conform căreia fata ei de 17 ani ar fi plecat de la casa concubinului ei, lăsându-și copiii, pentru a se întâlni cu un tânăr în Capitală. De altfel, concubinul tinerei a găsit în telefonul acesteia mesaje în acest sens, iar din această cauză, cei doi s-ar fi certat iar bărbatul i-ar fi luat telefonul Dianei.

Femeia spune că nu a putut lua legătura nici un moment nici cu tânărul la care se presupune că este Diana și nici cu fata.

De altfel, nici polițiștii nu au putut lua legătura cu vreunul ei, cercetările fiind în curs de desfășurare.

Reamintim, Mariana Diana Radu de 17 ani din Căldărăști a plecat vinerea trecută de la locuința în care stătea cu concubinul, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Familia a anunțat Poliția, care a dat-o în urmărire generală.

Diana Mariana Radu

Potrivit Poliției Române, “la data de 04.09.2020, ora 15.30, minora, Radu Mariana Diana, mamă a 2 copii, a plecat voluntar, singură, de la domiciliul concubinului său, din sat Căldăraști, oraș Pogoanele, fără a mai reveni. Din verificări s-au obținut date că aceasta a urcat într-un microbuz ce se îndrepta spre București, fiind văzută de șofer coborând in Gara de Est fără a se cunoaște alte amănunte. “

Tânăra purta blugi albaștri, hanorac gri, adidași roșii. Are asupra sa o geantă mică de voiaj cu haine. Nu are semne particulare.

Ea are 1.65 m și circa 65 de kg. Are constituție atletică, păr negru, lung și drept iar ochii căprui.

Cine a văzut-o sau are informații despre locul în care se află este rugat să sune la cea mai apropiată secție de poliție.