Actualitate

Spitalul Județean de Urgențe face noi angajări. Este nevoie de medici specialiști pe mai multe secții, inclusiv la Urgențe

Luna și concursul la Spitalul Județean Buzău. După ce în decembrie, anul trecut, 17 posturi de medici au fost scoase la concurs, acum cel mai mare spital din județul Buzău anunță că are vacante alte 10 posturi.

Dintre cele 10 posturi, 7 sunt la Unitatea de Primire Urgențe. Aici ar mai fi nevoie de 6 medici specialiști și un medic primar. Criza de medici specialiști se resimte și la nivelul altor secții, precum Dermatovenerologie sau Ortopedie.

Înscrierile la concurs se pot face până în data de 22 ianuarie. Taxa de concurs este de 150 de lei și se achită la casieria spitalului. Detalii suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse umane și salarizare și la numărul de telefon 0238 720 689.

Criza de medici specialiști persistă de ceva vreme la Spitalul Județean. În ciuda eforturilor conducerii spitalului și autorităților județene, prea puțini medici au ales să vină să profeseze la Buzău. Despre criza de medici de la Spitalul Județean a vorbit recent, la Focus Tv, directorul medical al unității, dr. Ștefania Manolescu. Detalii, AICI.