Actualitate

RĂZVAN FODOR ȘI BUZOIANCA LUI. DRAGOSTE, UMOR ȘI UN COPIL DE 10 ANI

Răzvan Fodor se poate lăuda cu o familie ca la carte. Soția sa, buzoianca Irina și fiica acestuia îl completează perfect, iar toți trei se înțeleg de minune. Recent, a fost ziua de naștere a celei mici. A fost zi de sărbătoare în familia Fodor, Diana a împlinit 10 ani, iar părinții au sărbătorit-o așa cum se cuvine.

Fetița lui Răzvan Fodor este o mică domnișoară și îi seamănă mult mamei ei. Diana a împlinit de curând 10 ani, iar Răzvan a adăugat pe contul său de Instagram cu peste 463.000 de urmăritori o fotografie cu ea, alături de un mesaj emoționant.

Când s-au întâlnit, în 2007, buzoianca era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea. El era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Nu a fost un clasic “s-au văzut, s-au plăcut”, pentru că, deşi amandoi se simpatizau, au fost înainte prieteni. El a aşteptat-o, iar ea a avut rabdare. Au început să vorbească mai mult după ce Irina l-a sunat de ziua lui, iar el a invitat-o la un botez unde a supus-o la un test.  Irina şi Răzvan Fodor sunt căsătoriţi acum și au împreună o fetiţă şi se iubesc ca la început. Cu suflet şi cu umor. Astăzi, Irina e cea care are un blog pe care povesteşte întâmplări amuzante cu şi despre Fodori.