Actualitate

A început mutarea la Eminescu

Vestea pe care colectivul eminescian o așteaptă de aproape patru ani a fost comunicată astăzi de reprezentanții Primăriei Buzău. Astăzi, au început demersurile pentru ca în câteva zile, elevii de la Colegiul Mihai Eminescu, care acum învață în clădirea de pe strada Transilvaniei, să revină acasă.

Potrivit viceprimarului Ionuț Apostu astăzi este aranjat mobilierul de patrimoniu, cel care pe durata lucrărilor de modernizare a rămas în clădirea de pe strada Independenței.

Acolo este acum și directorul Camelia Voicu care supraveghează întreaga operațiune.

Tot astăzi, se fac ultimele lucrări la un branșament de apă din care vor fi alimentate cele două bazine în care se va colecta apa necesară în cazul unui incendiu, așa cum a cerut ISU, pentru a putea elibera autorizația de securitate la incendiu.

”Astăzi am început să mutăm mobilierul de patrimoniu. Scoatem toate piesele din ateliere, acolo unde au fost păstrate. În următorul weekend, și în primele zile din săptămâna viitoare, vom muta tot ce au elevii pe strada Transilvaniei”, a spus Ionuț Apostu.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Îi recomand tovarășului Apostu, să se uite în oglindă, minte cu o nerușinare tipic psd-istă.
    Li s-a facut milă (silă) celor ISU și le-a dat autorizația de funcționare.
    Să reabilitezi un liceu în mai mult de cinci ani, este o ”performanță” pentru primăria psd Buzău.
    Rușine !

  • O adevărată performanță… alții,mai,, neserioși și mai hoți decât noi” au reușit să reconstruiască un oraș întreg dar,deh, ăia sunt japonezi proști,iar noi suntem români deștepți.
    Doamna Directoare,ar trebui să-și dea demisia pentru nepăsarea și nesimțirea de care a dat dovadă, dacă are bun simț ( dar nu cred că are și nici nu știe ce este acela).