Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

A MURIT PE PATUL DE SPITAL! Bolnavul era infectat cu SARS-CoV-2. Câți buzoieni au scăpat de virusul ucigaș

Bilanțul deceselor în județul Buzău a ajuns la 27 de persoane răpuse de COVID-19. Ultimul buzoian care a pierdut lupta cu noul coronavirus a fost un bărbat internat la Spitalul Județean de Urgență din Buzău. Bătrânul avea multiple afecțiuni și din păcate după infecția cu SARS-CoV-2 nu a mai putut fi salvat.

”A fost înregistrat un deces în rândul pacienților confirmați Covid-19: un bărbat în vârsta de 65, internat la Spitalul Județean de Urgentă Buzau. Comorbidități: fibrilație atrială,, diabet zaharat tip II, degenerescența grasoasă a ficatului, arterita, radiculopatie cervicala”, informează Prefectura Buzău.

Între timp bilanțul infectărilor cu SARS-CoV-2 a ajuns la 967 de persoane, după ce, duminică , la Buzău, au fost raportate 26 de noi cazuri.

”Conform datelor Direcției de Sănătate Publică 9  dintre pacienții nou confirmați în ultimele 24 de ore au fost testați și diagnosticați la laboratoare private. Buzoienii nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 79 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat”, informează Prefectura Buzău.

De la începutul pandemiei, 598 de persoane s-au vindecat de Covid-19, zece dintre buzoieni fiind declarați vindecați doar în ultimele 24 de ore.