Actualitate

PROFESOR, RĂPUS DE SARS-CoV-2! Preda cultură civică și istorie în două școli din oraș. Mesajul sfâșietor al colegilor

Doliu în două școli din municipiul Buzău. Un profesor care preda cultură civică și istorie la Școala nr. 1 și Școala nr. 5 a decedat după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, s-a stins în timp ce era internat la Spitalul Victor Babeș din București.

Profesorul a fost internat inițial la Spitalul Județean din Buzău, însă starea lui s-a agravat așa că medicii au decis transferul lui la București. Din păcate, pe 17 iulie, autoritățile raportau decesul unui bărbat de 55 de ani, fără comorbidități, infectat cu SARS-CoV-2. Era vorba despre profesorul Dan Sarafolean, despre care între timp s-a aflat că avea montate două stenturi la inimă.   

Duminică, colegii de la Școala Episcop Dionisie Romano au anunțat decesul profesorului pe pagina de Facebook, aducând condoleanțe familiei și soției sale, directorul Școlii nr .5.

”Cu regret, anunțăm dispariția fulgerătoare a domnului profesor Dan Sarafolean. Bunătatea și blândețea dumnealui nu vor fi niciodată uitate! Suntem alături de familia greu încercată! Dumnezeu să-l odihnească!”

Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Parohiei Romano-Catolice, iar înmormântarea va avea loc luni la Cimitirul Catolic din Buzău.