Actualitate Șansa de Nehoiu Social

TÂNĂR DIN NEHOIU, ELECTROCUTAT LA PESCUIT! Tragedia s-a întâmplat sub ochii disperați ai tătalui

O ieșire în aer liber s-a transformat în cea mai neagră zi pentru o familie din Buzău. Un tânăr de 19 ani s-a stins sub ochii disperați ai tatălui care a încercat în zadar să-și salveze fiul.

sursa: facebook, profilul tatălui

Băiatul a murit electrocutat după ce a atins cu firul undiței un fir de înaltă tensiune.

Cei doi, tatăl și fiul, sunt din Nehoiu și obișnuiau să meargă des la pescuit. În urmă cu zi postau, fericiți, pe pagina de socializare, o fotografie de la balta din zona Blasova. Din păcate, a fost ultima fotografie postată de tatăl îndurerat din Nehoiu alături de fiul său. Duminică, la aceeași postare, au curs mesajele de condoleanțe pentru părinții îndoliați.

”Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și vouă să vă dea putere să treceți peste clipele acestea! A fost un băiat extraordinar și cred că a lăsat un gol imens în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut!

sursa foto: Facebook, profilul baiatul de 19 ani

Potrivit obiectivbr.ro, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila a informat că ”un tânăr de 19 ani, din județul Buzău, în timp ce se afla la pescuit în zona Blasova, ar fi atins cu undița firele de înaltă tensiune și s-ar fi electrocutat, rezultând decesul acestuia. Tânărul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. În cauza a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Același cotidian informează că nu este primul incident de acest gen în acea zonă, unde liniile de înaltă tensiune reprezintă un adevărat pericol pe care mulți pescari îl ignoră, din păcate.