Actualitate

A plonjat de la etajul 8. Detalii tulburătoare în cazul unei mame care s-a aruncat în gol, în zona Unirii Sud

Liniștea dimineții a fost cutremurată de un salt în gol făcut de o femeie, proaspăt devenită mamă, care a ales să-și ia zilele aruncându-se în gol. Un apel la ora 7 și 15 minute anunța autoritățile că o femeie a fost găsită moartă în spatele unui bloc de pe Unirii Sud.

„Polițiștii din Buzău au fost sesizați că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc din municipiu. În baza sesizării la fața locului au fost direcționate echipaje de poliție care au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Buzău.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, era mama unui bebeluș de doar trei luni, iar câteva ipoteze cutremurătoare se conturează în jurul acestui caz. Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă, dar primele indicii arată că, cel mai probabil, femeia s-a sinucis.

„Polițiștii au stabilit că este vorba despre o femeie de 42 de ani din municipiul Buzău, iar echipajul medical a constatat decesul. În cauză, se va întocmi dosar penal, urmând a se efectua inclusiv necropsia pentru a se stabili exact cauzele care au dus la decesul persoanei.”

Din informațiile susținute de sursele Șansa News.ro, buzoianca se lupta de mult timp cu depresia. Tânăra mamă este fiica regretaților Ionel Zahiu, fostul medic stomatolog care a fost găsit mort în propriul apartament în luna aprilie și Tamara Zahiu, fosta profesoară care a murit în urmă cu 3 ani, în timpul pandemiei.

Aceleași surse susțin că buzoianca nu mai lucra de ani buni din cauza stării precare de sănătate, iar o ultimă internare a femeii ar fi fost luna trecută, la Săpoca. În ultimele minute din viață, ea și-ar fi hrănit copilul, după care ar fi mers în bucătărie, de la geamul căreia s-a aruncat în gol.

Vecinii sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat și spun că nici nu le-ar fi trecut prin cap că s-ar putea întâmpla așa ceva.