Actualitate

(UPDATE) A STRÂNS O AVERE DE PE URMA UNOR FETE NAIVE CĂRORA LE-A PROMIS IUBIRE ETERNĂ. Cum i s-a înfundat brăileanului care și-a trimis iubitele să se prostitueze (VIDEO)

UPDATE: Marți după amiază, magistrații din Buzău au emis pe numele bărbatului de 32 de ani mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știrea inițială: Un bărbat din Brăila, acuzat că a trimis peste granițe să se prostitueze mai multe tinere din regiune, a ajuns în arestul Poliției din Buzău. Brăileanul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost oprit în trafic în județul Prahova.

Brăileanul de 32 de ani a început să racoleze tinere, prin metoda Lover Boy, încă din 2016. Le făcea să se îndrăgostească de el și le promitea dragoste eternă. Numai că în final le trimitea peste granițe să-și vândă trupul pe bani, obținând sume mari de bani de pe urma fetelor. Astfel, din 2016 și până anul acesta a racolat 4 femei din Buzău, Brăila și Bacău, cu vârste cuprinse între 30 şi 39 de ani, pe care le-a trimis să practice prostituția, pe teritoriul Germaniei şi Austriei. În toți acești ani, ar fi strâns de pe urma fetelor aproximativ 920.000 de lei.

Polițiștii au demarat cercetări iar ieri l-au oprit în trafic pe proxenet, în Prahova. Apoi, au descins la locuința acestuia de unde au ridicat înscrisuri, aproximativ 33.000 de euro, telefoane mobile şi alte medii de stocare. Totodată, au indisponibilizat un autoturism de lux.

Brăileanul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată. Marți va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței de judecată, în vederea  emiterii mandatului de arestare preventivă.

Publicitate