Actualitate

(UPDATE) (FOTO) Accident cu 3 răniți la Scutelnici. A fost solicitat elicopterul SMURD

UPDATE: In afară de minorul de 11 ani, si cei 2 adulți din autoturismul din Brăila au fost transportați la spital cu multiple traumatisme.

“In urma accidentului rutier produs pe raza localitatii Scutelnici, la U.P.U-Smurd au fost transportate 2 victime. O femeie, in varsta de 37 de ani, a suferit policontuzii prin accident rutier, Traumatism cranio-facial cu plaga palpebrala dreapta, Traumatism cranio-cerebral cu hematom epicranian frontal si paramedian drept, contuzie umar drept, contuzie antebrat drept, contuzie toraco-abdominala. Cealalta victima, un barbat in varsta de 33 de ani, a suferit policontuzii prin accident rutier, Traumatism cranio-cerebral, contuzie coloana cervicala, contuzie genunchi drept si mana stanga”, transmit reprezentanții Spitalului Județean.

UPDATE: Polițiștii vin cu precizări privind modul în care s-a produs tragedia de la Scutelnici. Accidentul s-a produs într-o intersecție din localitate, cele două mașini lovindu-se frontal.

“Din primele date de la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul dinspre localitatea Scutelnici către Brădeanu, un șofer în vârstă de 68 de ani, din Prahova a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe Dj203i, dinspre Cotorca spre Pogoanele, de către un conducător auto în vârstă de 33 de ani, din Brăila. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager al șoferului de 33 de ani, un minor de 11 ani, din Brăila care a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale și decesul a două persoane, șoferul din Prahova și pasagera acestuia, o femeie în vârstă de 64 de ani, din același județ. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

UPDATE: Potrivit unor surse, două persoane rănite în accidentul produs la Scutelnici au fost declarate decedate. Pe de altă parte, un copil rănit în același accident este în stare gravă, inconștient. Un elicopter SMURD de la Galați este așteptat la fața locului pentru preluarea minorului.

Impactul s-a produs între un Logan MCV și un BMW. În primul vehicul se aflau două persoane iar în celălalt doi adulți și copilul acestora. Potrivit surselor de la fața locului, cele două persoane din Logan și-au pierdut viața, în ciuda eforturilor medicilor de a le salva. Din celălalt vehicul, copilul de 11 ani a fost rănit grav. Mama a făcut un atac de panică în momentul în care și-a văzut copilul inconștient, în urma impactului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident grav produs pe DJ 203I, la Scutelnici. Două autovehicule au fost implicate în accident, în urma impactului trei persoane fiind rănite.

Din primele date, ar fi vorba despre doi adulți și un copil, toți 3 în stare gravă. Cel puțin două victime ar fi inconștiente. Pentru salvarea acestora a fost solicitat ajutorul unui elicopter SMURD din Galați.

Traficul pe DJ 203 I, în zona în care s-a produs accidentul, este dirijat.

Vom reveni!

Etichete