Actualitate

(Update) Accident cu 3 victime și trafic dat peste cap pe Șoseaua Brăilei (Foto)

Update: Accidentul înregistrat marți după amiază la ieșirea din municipiul Buzău s-a soldat cu 4 victime. Două femei și doi bărbați care se aflau într-un autoturism de Brăila au fost răniți.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 3 autoturisme. Autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer de 70 de ani, din Brăila, a intrat in coliziune cu un autoturism staționat în afara părții carosabile, mașina la volanul căreia se afla o șoferiță de 32 de ani, din Galați. Autoturismul braileanului a fost lovit de un alt autoturism, condus pe aceeași direcție de o șoferita de 22 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane: șoferul din Brăila și alți 3 pasageri din mașina condusa de acesta – două femei și un bărbat, cu vârste de 65,82,respectiv 85 de ani.  Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Știrea inițială: Accident, marți, pe Șoseaua Brăilei, la ieșire din municipiul Buzău. Din primele informații, 3 autovehicule sunt implicate iar 3 persoane ar necesita îngrijiri medicale.

Din cauza carambolului, traficul este blocat pe Șoseaua Brăilei.

Revenim !