Actualitate

Accident cu victime multiple la Râmnicu Sărat. Intervine și descarcerarea

Update2: Din datele transmise de IPJ Buzău, reiese că un șofer de 64 de ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers. Șoferul de 64 de ani, din păcate a decedat.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Focșani, un șofer de 64 de ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 63 de ani, din Bacău. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 64 de ani, din Vrancea, rănirea pasagerei acestuia, o femeie de 46 de ani, din Vrancea, rănirea șoferului din Bacău și a 2 pasagere din mașina acestuia, 2 femei în vârstă de 63 și 54 de ani, din Bacău.În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Buzău

Update1: În urma accidentului au reieșit cinci victime, patru dintre ele fiind preluate de echipajele medicale, una fiind încă încarcerată. Una dintre victime a fost preluată de un echipaj al SAJ, una de un echipaj Smurd, și doua dintre victime de o autospecială pentru transport personal si victime multiple aparținând ISU. La fața locului a fost chemat un elicopter SMURD.

Știre inițială: Un accident grav s-a produs în urmă cu puține momente în apropierea municipiului Râmnicu Sărat. Din primele date, se pare că este o coliziune între două autovehicule în care se aflau mai multe persoane.

Potrivit unor surse sansanews.ro, două persoane ar fi încarcerate și o persoană este inconștientă.

La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale ISU și echipaje ale Ambulanței și Poliției.

Foto: arhiva

Etichete