Actualitate

(UPDATE) ACCIDENT cu victime și trafic blocat la Crucea Comisoaiei. Un microbuz transport persoane implicat (FOTO)

foto arhiva
foto arhiva

UPDATE: Polițiștii vin cu noi precizări referitoare la accidentul de la Crucea Comisoaiei, soldat, în final cu rănirea a 5 oameni:

”Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între un autovehicul condus pe direcția Vrancea către Buzău, de către un șofer în vârstă de 39 de ani, din Botoșani și un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 45 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane: șoferul din Botoșani și 2 pasageri botoșăneni, din mașina acestuia, în vârstă de 47 și 45 de ani, respectiv șoferul din București și un pasager al acestuia, un bucureștean în vârstă de 83 de ani, toate persoanele au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale.”

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Iată ce transmite și Centrul Infotrafic din cadrul IGPR:

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 (E85) Râmnicu Sărat-Buzău, la ieșire din localitatea Poșta Câlnău, județul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane, în care se aflau trei pasageri. Potrivit primelor informații, trei persoane au suferit leziuni (două din autoturism și una din microbuz), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, prin dirijare.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.”

Potrivit comisarului șef Silviu Dinu, șeful Poliției Rutiere Buzău, accidentul s-a produs din cauza șoferului microbuzului de transport persoane care nu ar fi adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, a derapat, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit cu un autoturism. Despre accidentul de la Crucea Comisoaiei, comisar șef Silviu Dinu a relatat la Focus Fm:

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident, luni dimineață, pe DN 2 E 85, în zona Crucea Comisoaiei. Din primele date furnizate de Poliția Buzău, este vorba despre o coliziune între două autovehicule.

La o primă evaluare a situației, 3 persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale, însă lucrurile pot suferi modificări.

Revenim !