Actualitate

(UPDATE) ACCIDENT CUMPLIT PE TRECEREA DE PIETONI DIN ZONA CENTRELOR COMERCIALE (FOTO)

UPDATE: Femeia lovită pe trecerea de pietoni, pe strada Frăsinet, a decedat la Spitalul Județean Buzău.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident pe trecerea de pietoni, produs, luni dimineață, pe strada Frăsinet din municipiul Buzău. O femeie de 70 de ani a fost grav rănită, fiind resuscitată, după ce o autoutilitară a lovit-o chiar pe zebră.

Din primele date de la fața locului furnizate de IPJ Buzău a reieșit că autoutilitara condusă din direcția strada Chiristigii către Bulevardul Unirii, condusă de un șofer buzoian în vârstă de 59 de ani, a surprins și accidentat o femeie pieton în vârstă de 70 de ani, din municipiul Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. Starea femeii este deosebit de gravă. Ea a fost resuscitată la locul accidentului,  după care a fost transportată la Spitalul Județean Buzău.

”La U.P.U. a S.J.U. Buzău a fost transportată o femeie în vârstă de 70 de ani, victima a unui accident rutier. La prezentarea în U.P.U., femeia a intrat în stop cardio-respirator și la acest moment este resuscitată. Aceasta a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC grav, cu otoragie stânga, TCF, epistaxis bilateral, contuzie toraco-abdominala.”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.