Actualitate

Accident după accident în Buzău. Mai multe persoane rănite

FOTO ARHIVA

Un accident rutier grav s-a produs, vineri după amiază, pe DN10, în localitatea Cislău. Aici, arată primele informații furnizate de IPJ Buzău, șoferul unui autovehicul ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat direct într-un stâlp. O persoană este evaluată medical.

Accidentul s-a produs la doar câteva minute după un alt impact extrem de puternic între două mașini, la Hanul lui Țintă. O femeie de 59 de ani a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Ploiești către Buzău, de un șofer de 27 de ani, din Buzău, și un alt autoturism condus de un șofer de 63 de ani, pe direcția Buzău către București . Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din mașina bărbatului de 63 de ani, o femeie de 59 de ani, care a fost preluată de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

Etichete