Actualitate

Spațiul verde, noua parcare din Buzău. Fotografia care a stârnit revolta oamenilor

O fotografie postată pe rețelele de socializare i-a revoltat pe internauții buzoieni. Poza înfățișează o mașină lăsată pe spațiul verde, iar felul în care a parcat șoferul a indignat opinia publică. Asta pentru că, spun oamenii, nu doar mașina e parcată pe spațiul verde, sfidând orice regulă de bun simț, dar pentru a ajunge acolo șoferul ar fi intrat și pe interzis.

Poza, susțin buzoienii, arată lipsa de educație, dar și disperarea oamenilor care nu mai au unde să-și parcheze mașinile. Postarea a fost distribuită masiv de buzoieni, dar și comentată:

Buzau oraș deschis

Nu ai cum frate asa ceva! Asta este maxim

Probabil seara când a parcat ,omul nu a găsit alt loc, dar meseriașii nu întârzie să apară ..Faceți caterinca ,în curând o să renunțați la mașini singuri și o să vă amintiti de momentele astea..Se duce o lupta mută împotriva autoturismelor personale dar nimeni nu vede esența, toți vad aspectul

Au fost însă și buzoieni care au ales să facă haz de necaz:

Asa mai fac Ford-urile…

E la Ciolanu, urma sa dea grătarul jos din portbagaj invidioșilor 

Vind cauciucuri de motocultor e de ofroud

Autorul știrilor

Ioana Carpen

3 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • O fi patinat pe rahații de câine de pe spațiul ăla “verde”, cele mai insalubre zone din Buzău și așa a ajuns in ipostaza aia !

    Tragedia-i c-a mai omorât si-un pumn de purici și de căpușe de pe același spațiul “verde” care produce oxigen (wait, what ?!) pe lângă terciuirea unei banițe de rahati de câini, fie ei comunitari sau nu !

    Individul trebuia să parcheze in mod regulamentar pe marginea drumului, sub semnul de “oprire interzisa” și-n caz de probleme, sa arate cu deștu’ către bolizii celor de consiliu, că-s mai mândre și-are oi mai multe !

    In rest, cică exista zvonuri c-ar veni Urbis și ne scapă de mocirlele acelea pline de căpușe, purici, șobolani + trei sferturi din fauna Romania in materie de artropode, aka “spatii verzi”, in viziunea celor cu exces de imaginație, de la palat, și așterne un covor negru de asfalt, că-n 2024 până și amaratul de buzoian se plimba prin Buzău cu autoturismul, ca oricare alt european, nu mai iese cu calul la păscut printre blocuri ca pe vremea când a descălecat cine știe cine și a ctitorit Mousaiosul.

  • Asta a fost ultimul loc unde putea sa și parcheze mașina. Iar în ceace privește revolta, eu cred că mai mult este invidie că nu au avut și ei aceeași idee. Don Primarele daca tot au dispărut vreo 2000 de locuri de parcare de când vrei și te lupți cu proprietari, buzoieni VOR locuri de parcare și nu la marginea orașului.Toti habarniști pe care ii păstorești nu cred că parchează mașinile la Drăgaică și stau in Dorobanți.

  • Si unde sa parcheze daca primarul isi bate joc de oameni? Renunti renunti la masini dar cu ce mergi jn tara? Cu trenul?e o gluma trenul,o bataie de joc ca toata tara de altfel. Rusine psd si pnl pentru ca doar au luat banii europeni in buzunarele lor si nu au facut nimic pt tara.Rusine..sa mai votati tot cu astia , oricum nu ii ntereseaza de popor,se mananca si intre ei la nivel inalt, totul e pt spatii pt bani pt putere.deschideti ochii ca 5 lei la o pensie e praf in ochi