Actualitate

Accident grav, doi morți

UPDATE 10:51 A murit și pasagera preluată din autoturism

Ultimele date privind urmările accidentului din această dimineață, de la Gălbinași, arată că și femeia de 29 de ani, care fusese transportată la spital, și-a pierdut viața. Pasagera din dreapta șoferului suferise traumatisme grave în urma impactului și a decedat la spital.

UPDATE 09:50 Urmări tragice ale accidentului de pe DN 2 B

Șoferul autoturismului implicat în accidentul de la Gălbinași a murit, în urma impcatului, iar pasagera din dreapta, o femeie de 29 de ani, din Galați, este rănită grav. Polițiștii care fac cercetări a fața locului vin cu primele informații din anchetă care arată că un autoturism condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 36 de ani, din Galați, a intrat în coliziune cu autocamionul de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un șofer de 59 de ani, din Prahova.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului și rănirea pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 29 de ani, de asemenea din Galați. Persoana rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Drumul Național care face legătura între Buzău și Brăila este blocat, sâmbătă dimineața, la câțiva kilometri de orașul Buzău. Poliția anunță că un accident grav s-a produs și, ca urmare, traficul a fost blocat.

”Trafic blocat pe Soseaua Brailei, în Gălbinași, accident de circulație, se pare că sunt implicate un autovehicul si un camion de mare tonaj, 2 persoane sunt încarcerate.” arată primele informații transmise de polițiști.

Vom reveni