Actualitate

ACCIDENT ÎN ZONA “23 AUGUST”. Un copil a fost rănit și transportat la spital

Un copil de 4 ani, din municipiul Buzău, a fost transportat la spital după ce  a fost lovit de o mașină. Copilul a fost surprins de o mașină, în mijlocul străzii, în timp ce încerca să ajungă la casa unui amic.

Accidentul s-a produs pe o stradă din zona cartierului 23 august. Se pare că minorul ar fi ieșit din casă cu gândul de a-și vizita prietenul. Le-ar fi spus însă părinților că vrea să meargă la toaletă. Dar odată ajuns afară, a ieșit din curte și a fugit direct în stradă.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Bulevardul Stadionului către 23 August, de către o buzoiancă în vârstă de 31 de ani, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 4 ani din Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, anunță IPJ Buzău.

Copilul a fost preluat conștient, în stare bună, dar foarte speriat de ceea ce i s-a întâmplat.

“La U.P.U. a S.J.U. Buzău a fost transportat un copil, în vârstă de 4 ani, din municipiul Buzău, victimă a unui accident rutier. Minorul a suferit leziuni la nivelul cotului și șoldului drept. Copilul este conștient, cooperant, în curs de investigații.”, transmite purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Mica Publicitate