Actualitate

Accident în lanț la Hanul lui Țintă! Trei mașini implicate. Șoferii, tineri cu puțină experiență la volan. Trafic, dirijat

Trafic dirijat pe DN1B, la ieșire din municipiul Buzău. În urmă cu puțin timp, în zonă, în apropiere de Hanul lui Țintă, a avut loc un accident în care au fost implicate trei mașini. La volanul autoturismelor erau tineri care au obținut de puțin timp permisul de conducere.

”Din primele date de la fața locului un autoturism condus pe direcția Buzău către Ploiești, de către o șoferiță de 24 de ani, din Vernești, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție, înaintea sa, de către o șoferiță de 21 de ani, din Racovițeni. Ulterior, un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bacău, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânăra de 21 de ani”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței de 24 de ani și al unui pasager al acesteia, un tânăr de 24 de ani, din Movila Banului, ambii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.