Actualitate

(UPDATE) Accident în municipiul Buzău. Autobuz Trans Bus implicat în eveniment. Cel puțin un rănit (FOTO)

UPDATE: Polițiștii vin cu detalii privind dinamica accidentului de la podul Marghiloman.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea autoturismul pe direcția strada Alexandru Marghiloman către bulevardul 1 Decembrie 1918, un tânăr de 18 ani din Mărăcineni, a intrat în coliziune cu un autobuz condus de către un buzoian în vârstă de 39 de ani, pe direcția bulevardul 1 Decembrie 1918 către strada Horticolei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului și a altor două pasagere ale acestuia, două buzoience de 18 ani, cele 3 persoane au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

UPDATE: Primele date de la locul accidentului produs la coborârea de pe podul Marghiloman, spre Horticolei, arată cu șoferul unui autoturism care venea dinspre Parcul Marghiloman a intrat direct în autobuzul plin cu călători. Șoferul autobuzului a povestit că a încercat să evite, pe cât posibil, impactul, a tras dreapta până la bordură, dar nu a reușit. Autoturismul a intrat direct în vehiculul de transport persoane.

În urma impactului, două persoane din autobuz, călători care stăteau în picioare, s-au dezechilibrat și au căzut. Călătorii au fost investigați de echipajele medicale sosite la fața locului, dar nu s-a impus transportarea acestora la spital. Cei doi călători nu au avut de suferit. În schimb, 3 persoane din autoturism au fost transportate la UPU.

Autobuzul nu va mai fi scos pe traseu, o vreme. Vehiculul a fost avariat serios, astfel că va trebui dus direct în service.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident în municipiul Buzău, la podul Marghiloman. Un autobuz și un autoturism s-ar fi ciocnit. Primele date arată că o persoană din autoturism ar fi fost rănită.

Potrivit IPJ Buzău, accidentul s-a produs pe pod, în coborâre spre Horticolei.

Sursa Foto Info Trafic Buzău

În accident a fost implicat un autobuz ce aparține societății de transport în comun. Potrivit unor surse, autobuzul Trans Bus ar fi fost lovit din spate de un autoturism. În urma impactului, o persoană din autoturism ar fi rămas încarcerată.

Etichete