Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

(UPDATE) ACCIDENT LA IEȘIRE DIN RM.SĂRAT SPRE VRANCEA. Impact violent între o dubiță și un autoturism, mai multe victime (FOTO)

UPDATE: Polițiștii vin cu precizări în urma accidentului produs miercuri dimineață, pe șoseaua europeană.

Astfel, din primele date de la fața locului, un autoturism condus pe direcția Buzău către Focșani de către un șofer în vârstă de 33 de ani, din Vrancea, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus și la volanul căreia se afla un conducător auto în vârstă de 67 de ani, din Iași.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului autoutilitarei, rănirea șoferului din Vrancea și a celor doi pasageri din autoturismul acestuia – un bărbat și o femeie de 45, respectiv 44 de ani, ambii din Galați.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstațelor în care s-a produs accidentul.

STIRE INIȚIALĂ: Grav accident de circulație produs miercuri, când nici nu se luminase de ziuă. Accidentul a avut loc pe DN2E85, la ieșire din Rm.Sărat spre Vrancea .

Din primele informații, impactul s a produs între o dubă și un autoturism, traficul fiind dirijat de polițiști. Dubița circula dinspre Iași iar autoturismul în care se afla o familie ce venea din Olanda trebuia să ajungă la Focșani. Impactul dintre cele două mașini a fost unul violent, frontal.

Conform primelor date de la locul accidentului, ar fi 4 victime.

Cel mai grav ar fi șoferul autoutilitarei, care este resuscitat.

REVENIM!