Actualitate

(UPDATE) Accident la Mihăilești. 4 victime, inclusiv copii (FOTO&VIDEO)

UPDATE: Polițiștii vin cu detalii în urma accidentului de la Mihăilești:

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe DN2E85, pe direcția București către Buzău, de un șofer în vârstă de 60 de ani, din București, și autoturismul dinaintea sa, al cărui șofer este un bărbat de 41 de ani, din Iași.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 4 persoane: 3 pasageri din mașina ieșeanului, 2 minori de 11, respectiv 14 ani și o femeie de 64 de ani, toți din Iași, dar și o pasageră din autoturismul bucureșteanului, o femeie de 60 de ani, din București. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Se pare că unul dintre șoferii implicați era pe punctul de a opri sau oprise deja în dreptul unui vânzător de pepeni de pe marginea șoselei, cu gândul de a cumpăra ceva, atunci când a fost lovit în spate de cealaltă mașină.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Săptămâna începe cu un nou accident pe șoselele din județul Buzău, unde în ultima perioadă s-a constatat o creștere semnificativă a valorilor de trafic, ambuteiaje și aglomerări de mașini producându-se periodic.

Accidentul s-a produs pe DN2 E 85, la ieșire din Mihăilești. Din primele informații, două autovehicule ar fi implicate.

La fața locului sunt mobilizați polițiști, pompieri, dar și mai multe salvări de la SAJ și SMURD.

La ora postării acestei știri, traficul pe șoseaua europeană se desfășoară extrem de anevoios în zona în care s-a produs accidentul.