Actualitate

Accident la Nehoiu. Trei tineri răniți. Trafic dirijat pe DN10

O plimbare s-a sfârșit la spital pentru trei tineri din Buzău. Cei trei au fost răniți într-un accident rutier produs în urmă cu câteva minute, pe DN10.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 2 autoturisme, unul condus pe direcția Buzău către Brașov de către un șofer în vârstă de 24 de ani și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un șofer în vârstă de 23 de ani”, informează IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor, ambii tineri fiind din Gura Teghii, și a unei pasagere din autoturismul care se deplasa pe direcția Buzău către Brașov, o tânără în vârstă de 20 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

IPJ Buzău anunță că traficul se desfășoară dirijat. Cititorii șansanews.ro ne-au transmis că, pe ambele sensuri, sunt coloane de mașini care se formează din cauza traficului derulat alternativ, după cum se observă și în fotografia transmisă de la fața locului.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.