Actualitate

UPDATE: ACCIDENT LA POȘTA CÎLNĂU! O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Victima se zbate între viață și moarte (VIDEO)

UPDATE: Medicii de la Spitalul Județean Buzău se luptă să o salveze pe femeia de 60 de ani, din Poșta Cîlnău, lovită joi după amiază de un TIR. Femeia este în stare foarte gravă, în comă profundă. A fost spulberată de camion, suferind multiple traumatisme la nivelul capului, toracelui și membrelor.

UPDATE: În timp ce se conducea un TIR  pe DN2E85, din direcția Buzău către Râmnicu Sărat, în  localitatea Poșta Câlnău, un șofer de 53 de ani din Argeș a surprins și accidentat o femeie de 60 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. În urma impactului, femeia a fost grav rănită. Victima a fost preluată de ambulanță în stare extrem de gravă, respectiv comă profundă, și transportată la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor condițiilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Trafic dirijat pe DN 2E85, la Poșta Cîlnău, în urma unui accident rutier. Din primele date oferite de IPJ Buzău, un pieton a fost lovit de un vehicul în zona marcajului pietonal. Persoana respectivă a fost accidentată de un camion de mare tonaj. Victima a fost preluată de un echipaj al SAJ Buzău și transportată la Unitatea de Primire Urgențe.

Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări. Traficul este dirijat.