Actualitate

Accident mortal pe Șoseaua Brăilei. Un angajat al firmei de salubrizare a orașului, aflat în timpul serviciului, spulberat de o dubiță

Tragedie produsă, luni, pe Șoseaua Brăilei, la ieșire din municipiul Buzău. Un bărbat de 41 de ani, angajat al firmei de salubrizare a orașului, a fost izbit violent de o dubiță, în timp ce încerca să traverseze șoseaua.

Lovit în plin, bărbatul a rămas inert pe șosea. Când au ajuns la fața locului, echipajele medicale de la SAJ nu au putut face altceva decât să constate decesul.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoutilitara condusă pe direcția Buzău către Brăila, de către un șofer în vârstă de 42 de ani, din C. A. Rosetti, a surprins și accidentat mortal un pieton în vârstă de 41 de ani, din Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul” a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Bărbatul care a murit lovit de mașină pe Șoseaua Brăilei era în timpul serviciului.