Actualitate

(UPDATE) Accident pe DN1B. Mai multe victime, trafic blocat

UPDATE: Polițiștii vin cu precizări după accidentul cu victime de pe DNB 1B.

” Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus de un șofer în vârstă de 58 de ani, din Buzău, ce circula pe DN1B dinspre Buzău către Ploiești și un alt autoturism care circula pe DC47 din direcția Dealul Viei către intersecția cu DN1B și la volanul căruia se afla o șoferiță de 34 de ani, din Merei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului din Buzău, a pasagerei acestuia și a șoferiței din Merei, toți fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Marți, zi cu trei ceasuri rele pentru doi șoferi, care au fost implicați dimineață într-un accident rutier.

Impactul s-a produs pe DN 1 B, intersecție cu Dealul Viei, în afara localității Merei. Din primele date furnizate de Poliția Buzău, ar fi vorba despre o coliziune între două autovehicule. La o primă evaluare a situației la fața locului, 3 persoane ar necesita îngrijiri medicale.

Spre locul accidentului au pornit mai multe echipaje de polițiști, dar și ambulanțe care să preia victimele.

Traficul este blocat.

Revenim!