Actualitate

(UPDATE) Accident pe DN1B. Un microbuz implicat, mai multe victime (FOTO)

Polițiștii au terminat ancheta la locul accidentului și au stabilit dinamica și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Astfel, din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Buzău către Ploiești, de către un șofer de 65 de ani, din Buzău și o autoutilitară, 8+1 locuri ce transporta colete, care se deplasa pe sensul opus de mers, la nvolanul căreia era un șofer în vârstă de 29 de ani, din Galați.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoutilitarei și a 3 pasageri ai acestuia, un bărbat de 42 de ani, din Topliceni, o femeie de 40 de ani, din Galați și un buzoian de 40 de ani. Toți au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

STIRE INIȚIALĂ: Grav accident de circulație produs duminică pe DN1B, după intersecția spre Lipia, la ora postării acestei știri, traficul fiind blocat.

Din primele date, ar fi vorba despre o coliziune între un autoturism și un microbuz.

În urma impactului, 3 persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale, conform datelor inițiale transmise de Poliția Buzău.

La locul accidentului, traficul este blocat, în zonă formându-se coloane lungi de mașini.

Sursa: Facebook
InfoTrafic Buzău

Un alt șofer anunță pe facebook: “Accident la popasul Merei. De evitat zona”

Sursa: InfoTrafic Buzău