Actualitate

Accident pe Drumul Morții! Un autoturism a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe o parte. Trafic restricționat

FOTO ARHIVA
FOTO ARHIVA

UPDATE: O familie întreagă a fost implicată în accidentul de la Potârnichești. Inspectoratul Județean de Poliție informează:

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău, de către un șofer bucureștean, în vârstă de 63 de ani, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un podeț. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a două pasagere din mașina acestuia, în vârstă de 59,respectiv 39 de ani, ambele din București. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară pe un fir, alternativ, pe DN 2 Buzău – Râmnicu Sărat, în zona localității Potârnichești, județul Buzău, după ce un autoturism a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe o parte. În urma accidentului, două persoane necesită îngrijiri medicale.

sursa: Infotrafic Buzău Răzvan Zoican.

”Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 30 de minute”, anunță Centrul INFOTRAFIC.

Știrea inițială: Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs duminică, după amiază. Din primele date oferite de IPJ Buzău evenimentul rutier s-a produs pe Drumul European 85, în localitatea Potârnichești.

Se pare că este vorba despre un singur autovehicul implicat și două persoane rănite. IPJ anunță că traficul pe DNE85 este restricționat.

”Trafic restricționat pe DN2E85, pe sensul Râmnicu Sărat către Buzău, în Potârnichești”

Știre în curs de actualizare.