Actualitate

(Foto) Accident pe Șoseaua Europeană, două persoane rănite

Update: Polițiștii vin cu detalii despre accidentul de pe DN 2E85. Din păcate, unul dintre șoferi nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul acestuia.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, unul care ar fi pătruns pe DN2E85 de pe un teren agricol și la volanul căruia se afla un conducător auto de 60 de ani, din Vernești, respectiv o autoutilitară condusă pe drumul prioritar, din direcția Buzău către Râmnicu Sărat, de către un șofer în vârstă de 43 de ani, din Vrancea.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Vernești.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul s-a produs accidentul.

Știrea inițială :Un accident rutier a fost înregistrat vineri după amiază pe cel mai aglomerat drum din județ. Din primele date oferite de IPJ Buzău, două autovehicule s-au ciocnit pe DN2E85, în afara localității Oreavul. În urma impactului, două persoane ar fi fost rănite și ar avea nevoie de îngrijri medicale.

Traficul este restricționat pe sensul Buzău către Râmnicu Sărat, la locul accidentului. Vom reveni!

Etichete