Actualitate

(FOTO) Accident pe Șoseaua Nordului, trafic îngreunat

UPDATE: Ambii șoferi implicați în accidentul de pe Șoseaua Nordului au fost răniți. Cei doi au fost transportați la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Iată ce transmit polițiștii despre accidentul de luni după amiază:

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autovehiculul condus pe direcția Ploiești către Focșani, de către un șofer buzoian în vârstă de 31 de ani și autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto de 48 de ani, din Iași. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un impact între două autoturisme îngreunează traficul pe Șoseaua Nordului.Se pare că cele două vehicule s-au lovit frontal.

Potrivit primelor informații furnizate de IPJ Buzău, a fost vorba de o coliziune între două autovehicule, impact în urma căruia două persoane sunt evaluate medical la fața locului. Un echipaj SMURD a ajuns la locul accidentului pentru evaluarea victimelor.

Traficul este dirijat pe Șoseaua Nordului, la locul accidentului.

SURSA FOTO FB/ Noutăți de pe DN 2- E85