Actualitate

(UPDATE) ACCIDENT RUTIER ÎN MUNICIPIUL BUZĂU! Două persoane ar fi fost rănite

UPDATE: Polițiștii revin cu detalii despre accidentul produs pe Șoseaua Nordului. Un bărbat de 70 de ani, din Buzău, a fost rănit după o manevră imprudentă la volan.

“Din primele date de la fața locului, un șofer de 70 de ani din Buzău, s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani din Neamț, ce se deplasa pe sensul de mers Focșani către Ploiești. Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 70 de ani, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.”, transmite IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident rutier în municipiul Buzău, în zona fabricii de bere. Din primele date transmise de IPJ Buzău, două persoane ar fi fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate două autovehicule. Se pare că victimele sunt rănite ușor. Traficul rutier este blocat pe Șoseaua Nordului, în zona în care s-a produs accidentul.

Revenim cu detalii!