Actualitate POLITICĂ

DEPUNERE DE JURĂMÂNT ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN! Un nou membru PNL s-a alăturat echipei aleșilor județeni

Rapidă dar cu multe momente emoționante. Așa s-a desfășurat ședința Consiliului Județean de astăzi. Așa cum obișnuiesc deja de câteva luni, consilierii județeni s-au întâlnit în Sala Mare a Consiliului Județean.

Ședința a debutat cu un moment important atât pentru echipa aleșilor județeni cât și pentru Partidul Național Liberal care de astăzi un membru nou în Consiliul Județean. Este vorba despre Valentin Barbu, cel care a ocupat locul lăsat vacant de Marieta Boloș care a fost numită subprefect al județului Buzău.

”Astăzi am depus jurământul și mi-am început mandatul de consilier județean din partea PNL. Ma bucur să fac parte dintr-o echipă de oameni profesioniști și sunt sigur ca alături de aceștia voi reuși să identific cât mai multe probleme din județul Buzau și vom găsi soluțiile cele mai bune. Sa avem succes și multe reușite!”,  a scris Valentin Barbu, pe pagina de Facebook.

După depunerea jurământului, ședința a continuat fără probleme, toate cele 23 de priecte fiind aprobate.

Întâlnirea s-a încheiat cu acordarea titlului de cetățean de onoare al județului Buzău lui Mihai Sălcuțan.

”Sunt bucuros că pe ordinea de zi a fost inclus și votat astăzi, în Ședința ordinară a Consiliului Județean Buzău, proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei de evaluare a solicitărilor cluburilor sportive din Județul Buzău, în cadrul Programului sportiv de utilitate publică „Promovarea sportului de performanță”. Sportul înseamnă sănătate, nu doar pasiune, și voi sprijini întotdeauna dezvoltarea sportului buzoian. Tot în cadrul acestei ședințe, a fost acordat titlul de cetățean de onoare dlui Mihai Sălcuțan, o personalitate marcantă a vieții culturale și spirituale românești. Doresc să îl felicit și să îi adresez cele mai sincere mulțumiri pentru activitatea remarcabilă în slujba creșterii prestigiului județului Buzău și al țării, pe plan național și internațional”, a scris Adrian Petre, vicepreședintele CJ pe pagina de Facebook

Înainte a părăsi sala de ședințe,  și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a ținut să ureze sărbători fericite tuturor colegilor consilieri.