Actualitate

Accident rutier pe Drumul Morții! O șoferiță de aproape 70 de ani a ajuns cu mașina în gard

Trafic rutier dirijat pe DN2E85, în afara localității Potârnichești, în urma unui accident de circulație, produs în urmă cu puține momente. O mașină a ajuns în gardul unei case, iar șoferița, în vârstă de 68 de ani, precum și soțul acesteia au avut nevoie de îngrijiri medicale de la echipajul de la Ambulanță, sosit la fața locului.

Cei doi bătrâni sunt din București și se deplasau pe sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău. La un moment dat, șoferița, care mergea în spatele unei autoutilitare, ar fi vrut să depășească și a pierdut controlul volanului, s-a izbit de mașina din față, și a intrat în șanț.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între o autoutilitară condusă de un șofer în vârstă de 37 de ani, din Vintilă Vodă și un autoturism condus de o șoferiță de 68 de ani, din București, autovehicule care circulau pe direcția Vrancea către Buzău. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, în gardul unui imobil”, informează reprezentanții IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi ocupanți ai autoturismului, șoferița și un pasager, în vârstă de 72 de ani, de asemenea din București.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.