Actualitate

ACCIDENT RUTIER STUPID LA MIZIL! Unul dintre cei mai cunoscuți piloți români a murit ucis de un cal (FOTO&VIDEO)

Breasla piloților este în doliu după ce unul dintre ei a pierit într-un stupid accident de circulație, produs la Mizil, în apropiere de Buzău. Valer Novac considerat ”regele elicopteriștilor”, a murit pe șosea, după ce în fața mașinii pe care o conducea a ieșit un cal, pe care nu l-a putut evita.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață. Valer Novac rula la volanul mașinii sale, pe DN 1 B, din direcția Mizil către Buzău. La un moment dat, în fața mașinii sale a ieșit un cal lăsat nesupravegheat. Novac nu a putut evita impactul cu animalul, impact care a fost frontal, ulterior mașina ajungând pe un teren agricol. Acolo au găsit polițiștii mașina și pe Valer Novac, care era decedat.

„În jurul orei 06:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 1B – Mizil, un autoturism se află în afara părții carosabile și prezintă avarii. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 63 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1B, din direcția Mizil către Buzău, nu ar mai fi putut evita impactul cu o cabalină, posibil lăsată nesupravegheată, care a pătruns pe sensul său de mers, intrând în coliziune frontală. Ulterior autoturismul a părăsit partea carosabilă oprindu-se pe un teren agricol. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 63 de ani, care se afla la volanul autoturismului” a anunțat ulterior IPJ Prahova.

Valer Novac era unul dintre cei mai cunoscuți piloți de elicoptere din România. El era supranumit ”regele elicopterișilor” români.

Intrarea in "scena" al lui "Ivan", Ka-26 pilotat de domnul Valer Novac!

Publicată de Remus Zaharia pe Marţi, 24 septembrie 2019