Actualitate

(FOTO&VIDEO) Accident rutier, trafic dirijat la ieșirea din municipiul Buzău

Sursa foto Fb/ Info Trafic Buzău

UPDATE: Polițiștii vin cu detalii privind dinamica accidentului de miercuri după amiază. În accident au fost implicate două mașini conduse de un tânăr de 18 ani și o femeie de 58 de ani.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe Șoseaua Nordului, dinspre București către Buzău, de către o șoferiță de 58 de ani, din Bisoca, și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 18 ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi și a unui pasager din mașina tânărului, de asemenea în vârstă de 18 ani. Pesoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

UPDATE: Impactul dintre cele două autoturisme a fost extrem de puternic. În urma coliziunii, spun surse de la fața locului, 3 persoane ar fi fost transportate la spital: o șoferiță de 58 de ani și alte două persoane din cea de-a doua mașină.

Din cauza accidentului, se circulă cu dificultate în zonă. S-au format cozi lungi de mașini pe centura municipiului, sensul de la fabrica de bere spre Dedeman fiind blocat.

Circulație îngreunată, miercuri după amiază, la ieșirea din municipiul Buzău, sub podul Mărăcineni. Un accident rutier a fost înregistrat pe acest tronson. Din primele date oferite de IPJ Buzău este vorba de o coliziune între două autovehicule. În urma impactului, o persoană ar fi fost rănită. Victima este evaluată medical la fața locului.

Traficul este blocat sub pod, pe sensul spre Vama Buzău.