Actualitate

(UPDATE) Accident spre Monteoru. Ambulanță implicată, oameni răniți

UPDATE: Patru persoane au fost rănite în urma accidentului care s-a produs vineri pe drumul județean care duce la Monteoru. Este vorba despre șoferii celor două vehicule implicate în accident: o șoferiță de 51 de ani, din Merei, și un bărbat de 54 de ani, din Vernești, dar și de alte două persoane aflate în ambulanța privată: un bărbat de 48 de ani, din Merei, aflat pe bancheta din dreapta șoferului, și despre o femeie de 75 de ani, din Tulcea. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Primele cercetări făcute de polițiști la fața locului arată că în accident au fost implicate un autoturism condus de șoferița de 51 de ani, pe direcția Merei către Lipia, și o ambulanță privată care circula din sens opus, condusă de bărbatul din Vernești.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt în zona localității Merei, spre Monteoru, după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident., dar și că, de fapt, ar fi patru persoane rănite în urma coliziunii. Din primele date, este vorba un impact produs între o salvare privată și un alt autovehicul.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident pe drumul județean 203 G, spre Monteoru. Din primele informații furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Buzău, ar fi vorba despre o coliziune între două autovehicule. Una dintre mașinile implicate este o ambulanță privată.

La o primă evaluare a situației, două persoane ar fi rănite.

Traficul pe DJ 203 G, spre Monteoru, acolo unde a avut loc evenimentul rutier, este restricționat.

Revenim!

Etichete