Actualitate

ADIO SAU PE CURÂND! Consilierii județeni din ultimii patru ani, la ultima întâlnire

Consilierii județeni din mandatul 2016-2020 s-au reunit, joi, în ultima ședință. A fost prilej de felicitări, pupături și urări de rămas bun, chiar dacă unii dintre ei se vor regăsi și în viitoarea componență a Consiliului Județean. Reuniunea a fost găzduită de Sala Mare a Consiliului Județean și, după parcurgerea celor șase puncte de pe ordinea de zi, au urmat discursuri de final.

”Sunt mândru că am făcut parte din Consiliul acesta alături de domniile voastre. Cred că au fost patru ani în care am încercat să dăm tot ce e mai bun în noi, pentru comunitate. Poate de multe ori nu am reușit, dar, de cele mai multe ori, am reușit!” le-a transmis președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, consilierilor care au primit, la încheierea mandatului, diplome de excelență.

În plen a vorbit și consilierul Petre Burada, unul dintre veteranii de vârstă ai Legislativului Județean din perioada 2016-2020:

”A fost un Consiliu Județean extraordinar de bun și vreau să-l felicit pe președintele CJ, dl. Neagu, că a căpătat încă un mandat și că este primul la numărul de voturi pe țară!”

Pentru corectitudine, președintele ales a declarat că este primul în ierarhia de partid, și al doilea pe țară, după Ilie Bolojan, ales președinte al Consiliului Județean Bihor.

Viitorul consiliu se va reuni în prima ședință de ceremonie de constituire, în următoarele 2-3 săptămâni, ședință care va fi convocată de prefectul județului. Prima reuniune va fi dedicată exclusiv depunerii jurământului. Dintre consilierii aleși pe 27 septembrie, au renunțat deja la mandate Petre Emanoil Neagu, ales președinte, Alexandru Stoica, care se pregătește să devină viitorul administrator public al județului, deputații Cristi Romanescu și Adrian Mocanu.

Imagini de la ultima ședință a CJ Buzău AICI.