Actualitate POLITICĂ

UPDATE: CIOLACU, PENTRU A DOUA OARĂ ÎN IZOLARE! Cine a adus COVID-ul în preajma șefului PSD

UPDATE: Din nou negativ.  Marcel Ciolacu a aflat rezultatul testului pentru COVID-19 făcut la începutul săptămânii. Șeful PSD nu este infectat cu noul coronavirus.

Liderul social democraților a intrat în izolare marți, până la sosirea rezultatelor după ce a participat la o întâlnire cu membri de partid care au fost confirmați cu COVID-19.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Liderul PSD, Marcel Ciolacu, din nou în izolare, pentru a doua oară în ultimele 14 zile. Decizia social-democratului buzoian vine după ce acesta a intrat în contact cu mai mulți lideri PSD din teritoriu, care au fost confirmați cu COVID-19.

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu și Emil Radu Moldovan, președinte al Consiliului Județean Bistrița Năsăud, sunt social-democrații testați pozitiv cu care Marcel Ciolacu s-a întâlnit în ultimele zile.

Ciolacu a anunțat că va face și un test RT-PCR, pentru a vedea dacă în urma întâlnirii cu cei doi social-democrați a contractat sau nu virusul.

Ciolacu nu este singurul care intră în izolare și se testează. Alți doi lideri importanți din PSD, Paul Stănescu și Sorin Grindeanu, sunt în aceeași situație.

Este pentru a doua oară când Marcel Ciolacu intră în izolare din cauza noului coronavirus, după ce la sfârșitul lunii septembrie s-a întâlnit cu lideri din PSD Sălaj, confirmați ulterior cu infecție cu noul coronavirus. Pe 2 octombrie, Marcel Ciolacu anunța că rezultatul testului este negativ. Toate informațiile despre prima perioadă de izolare aici.