Actualitate

(UPDATE) Adolescentă, căutată de familie. Se crede că ar fi plecat la un băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook

UPDATE: Adolescenta a fost depistată, luni, în Dâmbovița. Ea a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Părinții fetei au fost înștiințați și s-au deplasat în Dâmbovița, pentru a o lua acasă pe tânără.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O adolescentă din Merei este căutată de Poliție. Fata în vârstă de 16 ani nu a mai ajuns acasă de două zile. Primele informații pe care le deține familia arată că adolescenta ar fi plecat la un băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook.

POPA ANDREEA MIHAELA a plecat vineri la școală, la Liceul Agricol din municipiul Buzău, dar după terminarea orelor eleva nu s-a mai dus acasă. Când a văzut că adolescenta nu s-a întors, mama a sunat-o. Inițial fata i-a răspuns și i-ar fi spus că a plecat în județul Dâmbovița, cu un băiat pe care l-ar fi cunoscut pe Facebook, și cu care avea o relație de câteva luni, pe care părinții nu o aprobau. După ce i-a spus mamei că este bine, adolescenta și-a închis telefonul. De atunci, părinții nu mai știu nimic de copilul lor, așa că au cerut ajutorul Poliției pentru a o aduce acasă.

  • SEMNALMENTE: înălţime 1,60 m, greutate aproximativ 75 de kilograme, constituție corpolenta, faţă ovală, ochi albaștri, păr blond, lung.
  • ÎMBRĂCĂMINTE: geacă de fâș neagră cu finisaj lucios, trening negru, pantofi sport tip gheata în culorile alb și negru, bentița neagra pe cap.

”Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”.